Tid til at friske haven op?

Får du også dårlig samvittighed når du ser alle andre være flittigt i gang med havearbejdet, og du så tænker på din have derhjemme som også kunne trænge til en kærlig hånd? Er det så ikke snart tid til at friske haven op? Når vejret er lunt og lækkert, er det bare med at komme i gang. En velplejet have får man mere gavn af, og så kan du uden dårlig samvittighed invitere gæster til hyggestunder i haven.  

Er din hæk lidt for overgroet? Er dine bed fyldt med for meget ukrudt? Og trænger græsset til at blive slået en omgang? Så kom i gang med at fikse haven, så den igen kan stå knivskarp. Der skal alligevel ikke så meget til, og når det først er gjort, så vil du helt sikkert ikke fortryde det.  

Hvis du har børn, kan du måske lokke dem til at hjælpe med arbejdet. Hvis dine børn er den type, som har brug for lidt bestikkelse, kan du måske bestikke med Mobilcovers Samsung Galaxy S20, lidt lommepenge, eller en stor is. Hvis de alligevel har sommerferie, så har de helt sikkert godt med lidt til at få tiden til at gå med.  

Trænger terrassen også til en tur? 

Hvis dine fliser på terrassen er vokset til med grønne alger, så kunne de måske også godt trænge til en tur? Vidste du at man kan få en batteridrevet højtryksspuler, men indbygget vandtank. Med sådan en højtryksvasker kan du nemt selv komme snavs og alger til livs, og din terrasse vil se helt forandret ud. Vaskeren kan selvfølgelig også bruges til mange andre ting når nu du alligevel allerede er i gang. Måske trænger skuret også til en rengøring, eller bilen kan få en vask på vejen.  

Når først haven har fået en kærlig hånd, vil den uden tvivl se helt anderledes ud, og så vil hele familien ikke være andre stedet hele sommeren, end i den fine velpassede have.