Flyv selv en helikopter

Hvor mange har ikke drømt om at kunne flyve? Bare bevæge sig frit i luften, i alle retninger, op, ned og til alle sider. Ikke være tynget af noget. Man kan komme meget tæt på, når man flyver helikopter. Det er en fantastisk maskine og en skøn opfindelse. En helikopter kan virkelig bevæge sig smidigt og frit i den kæmpestore luftmasse, som er lige over os. Og det er skægt at styre en helikopter. Du kan faktisk selv komme til at prøve det. 

På helikopterture.dk/helikopterflyvning kan du bestille en tur i helikopter, hvor du, med en guide ved din side, selv kan styre en helikopter i fri luft. Din guide er en erfaren helikopterpilot, så du kan roligt sætte dig ved styrepinden. Du er i trygge hænder. Og du kan selv bestemme, hvor du vil flyve hen. Det er en stor oplevelse, som du aldrig vil glemme. Helikopterflyvning er fantastisk! 

Verden set fra helikopterperspektiv 

At se det hele lidt fra oven, det er indbegrebet af overblik. Hvis du synes det er svært at se skoven for bare træer, så skulle du tage at prøve at se den fra luften. Det er en helt anden fornemmelse og et fantastisk syn. Og endnu mere fantastisk, hvis man selv sidder ved roret. 

Vi snakker frihedsfølelse i yderste potens. Din helt egen frihed. Det er dig, der har kontrol over en maskine, som kan føre dig lige derhen du vil. Ud ad ruderne ser du landskabet glide forbi under dig. Du føler den kildrende fornemmelse af vægtløshed og hører rotorbladenes flapren i luften. Du er herre i et flyvende fort, der lystrer dine hænders bevægelser. 

Eventyret kan blive dit 

En helikoptertur med dig ved styrepinden er ikke umuligt at opnå. Det koster ikke en bondegård. Og du får en oplevelse for livet. God tur!